Stoptober

Stoppen met roken is een hot item en oktober is daar dé perfecte maand voor. Stoptober!  Daar wil Stichting vrienden van Kaber ook dit jaar weer graag aan meewerken.

Wil jij ook….

• schone longen,
  • meer energie,
  • een mooiere huid,
  • een frisse adem,
  • meer geld over houden,
  • kleren die lekker ruiken,
  • een betere conditie,
  • beter werkende smaakpapillen?

Kom dan in oktober 2018 langs voor een stopen met rokenEMDR sessie (RDI protocol) voor maar € 32,50 ! (normaal € 65,-)

Omdat het diep op je brein inwerkt hebben de meeste mensen aan 1 sessie genoeg! Wij gunnen iedereen schone longen en een betere conditie. Afijn, de voordelen van stoppen weet je al wel. Wat houd je nog tegen? Stop met roken en meld je hier aan.

Stoptober

Stoppen met roken heeft altijd zin, ook voor een korte tijd en zeker voor altijd :). Al na 20 minuten zijn er effecten merkbaar in je lichaam.

• Na 20 minuten: De bloeddruk en hartslag daalt.
  • Na 24 uur: Je longen beginnen aan de grote schoonmaak. Je hoest waarschijnlijk slijm op. Alle koolmonoxide is al uit je lichaam
  • Na 48 uur: Alle nicotine is uit je lichaam. Je ruikt en proeft al wat beter. stopen met roken
  • Na 72 uur: Je hebt meer energie. Ademen gaat makkelijker.
  • Na 2-12 weken: De longfunctie en bloedsomloop is verbeterd.
  • Na 1 maand: Je conditie is beter geworden en je beweegt gemakkelijker. Als je een rokershoestje had verdwijnt dit.
  • Na 1 jaar: Je risico op hart- en vaatziekten is inmiddels gehalveerd. Je risico op allerlei andere ziekten neemt de komende jaren steeds verder af.
  • Na 5-15 jaar: Het risico op een beroerte is gelijk aan dat van een niet-roker.
  • Na 10 jaar: Het verhoogde risico op longkanker is gehalveerd en het risico op andere kankersoorten verminderd.
  • Na 15 jaar: Het risico op hart- en vaatziekten is gelijk aan dat van een niet-roker.

Bron: www.rokeninfo.nl/publiek/info-over-stoppen

By | 2018-09-24T20:05:03+00:00 24 september 2018|