De therapeut-coach-auteur 2018-09-02T15:23:32+00:00

Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Karin  van Gaal. Er zijn heel mijn leven al mensen om me heen geweest die mij hun problemen toe vertrouwden. Vaak ben ik een luisterend oor geweest en heb ik kunnen helpen. Dit heb ik gedaan vanuit mijn intuïtie. Daar ligt mijn kracht en ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen vanuit een psychosociale/systemische achtergrond, met mijn eigen gevoel als leidraad. Mijn specialiteiten zijn: psychosociaal-systemische therapie en traumaverwerking.

Vanwege mijn gezondheid (reuma) ben ik maar beperkt beschikbaar. Ik werk op basis van een vrijwilligersvergoeding conform de wetgeving. De opbrengsten van de door mij uitgevoerde werkzaamheden komen volledig ten gunste van de stichting.

Wil je meer weten over de opleidingen die ik gedaan heb? Klik dan hier.

Therapie levert veel op. Met mijn aanpak zul je direct veranderingen merken.
In gemiddeld 5 sessies voel je meer kracht, balans, energie en rust! Ik leer je bewuster naar jezelf te kijken, beter naar jezelf en naar de (lichamelijke) signalen die je krijgt te luisteren, daarop te durven vertrouwen en ernaar te handelen zodat je steeds dichter bij jezelf komt en kunt Zijn. Mijn ervaring is dat een korte en doelgerichte coaching of therapie de kwaliteit van leven snel verhoogd. Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan gerust even contact met mij op, ik help je graag verder!

Schrijven:

In 2007 werd mijn eerste boek uitgegeven:  “Samen op weg” Rijangst ISBN: 978 90 79340 01 9

INHOUD:

• Verkeerspsychologie
  • Angst, angststoornissen en verschillende vormen van rijangst.
  • Faalangst in relatie tot het verkeer
  • Wat wordt er gedaan t.a.v. rijangst

Dit boek is dringend aan een derde druk toe en het herschrijven is reeds gestart. Daarnaast zit ik op dit moment midden in het schrijfproces van mijn tweede boek wat gaat over vrouwen en hun kracht.

Hobby’s en interesses:

• Ik onderhoud een aantal internetsites
  • Bloggen en vloggen
  • Social media zakelijk en prive
  • Lezen van vakliteratuur en vakbladen
  • De natuur in met onze hond