back in business

Onze therapeut is back in business 😀

Hoe gaat psychosociale begeleiding in zijn werk?
– Je neemt contact op met het psychosociaal adviescentrum (Stichting vrienden van Kaber).
– Er wordt een afspraak gemaakt voor een intakegesprek.
– Hiervan ontvang je een kort verslag/behandelplan en vervolgens bepaal je of je verder wil met onze therapeut/coach

Voorbeelden van psychosociale problemen:

Gebrek aan zelfvertrouwen, Onzekerheid, Stress, Angst, Depressie, Burnout, Emotionele verwerking, Psychosomatische klachten, Communicatieproblemen, Echtscheidingsproblematiek, Gezins -en relatieproblemen, Rouwproblemen, Omgaan met chronische ziekte, Opvoedingsproblemen, Seksualiteit, Overbelasting, Overspannen, etc…

De therapeut/coach helpt je het beste in jezelf naar boven te halen en leert je hoe jouw kwaliteiten het beste tot zijn recht komen!

Cliënten die begeleid worden door de therapeut van de stichting krijgen gratis telefonisch support (fair use policy) en mogen gratis relevante boeken lenen.

Onze therapeut is open, empathisch, heeft integriteit en echtheid hoog in het vaandel staan en is dus een veilige keuze: zij werkt wetenschappelijk onderbouwd, volgens hoogwaardige normen en garandeert 100% privacy.

Onze therapeut is aangesloten bij het NIBIG en voldoet hiermee aan de Wkkgz.

Voor de kosten verwijzen we je naar deze pagina:

By | 2018-07-11T09:17:18+00:00 11 juli 2018|